Nieuw aanbod voor basisscholen schooljaar 2015/2016:

Maak- én programmeerworkshops (in het Smartlab)
Op één dagdeel komen maximaal 30 leerlingen naar het Smartlab in Deventer. Hier maken ze kennis met een fablab (fabrication laboratory) en gaan ze zelf (in groepjes) aan de slag met de lasersnijder en 3D-printers. Ook krijgen ze een programmeerworkshop van iQMaak.
Kosten: voucher van € 500,-

Programmeerworkshop (op school)
iQMaak | programmeeronderwijs komt op één dagdeel één of twee programmeerworkshops verzorgen voor bovenbouwgroepen. De workshop bestaat uit een leuke en grappige inleidende activiteit. Daarna gaan de leerlingen (evt. in tweetallen of groepjes) zelf aan de slag en maken een game in Scratch.
Kosten: voucher van € 250,-

Maakworkshop (in het Smartlab)
Op één dagdeel komen twee groepen leerlingen (maximaal 15 leerlingen per keer) naar het Smartlab in Deventer. Hier maken ze kennis met een fablab (fabrication laboratory) en gaan ze zelf (in groepjes) aan de slag met de lasersnijder en 3D-printers.
Kosten: voucher van € 250,-

I.s.m. iQMaak | Programmeeronderwijs

Basisscholen in Deventer en omgeving kunnen via het Platform Maker Education eenvoucher aanvragen voor een workshop in het kader van Maker Education. Hiermee kunnen basisscholen gratis bovenstaande workshops volgen. Er is een beperkte hoeveelheid vouchers beschikbaar. Het is daarom belangrijk om de vouchers direct aan te vragen viahttps://makereducation.nl/voucher

Vragen en/of aanmelden: sjoerddirk@smartlabdeventer.nl

Kijk voor meer informatie op www.iqmaak.nl