Momenteel zoeken wij:

  • Vrijwilligers (M/V – O/J) om te helpen tijdens het openLAB op zaterdagen.
  • Vrijwilligers die kunnen helpen met het geven van workshops.

Smartlab is op zoek naar slimme, creatieve en vooral leergierige vrijwilligers. Kan je improviseren? Deel je met enthousiasme je kennis van fablabs en 21e eeuwse vaardigheden. Vind je het leuk om met innovatieve machines te werken en deze kennis te delen met openLAB bezoekers en workshop-volgers? Kom ons dan helpen in het Smartlab. Je helpt met het bedienen van de machines en met het maken van een ontwerp. Je denkt mee aan nieuwe leuke workshops en aan het verbeteren van het aanbod.

Meld je aan via info@smartlabdeventer.nl

Leren:

Het Smartlab werkt met uitdagende machines. De ins en outs hiervan leer je tijdens 4 inspirerende avonden. Hiervoor vragen we een vergoeding van 20 euro per avond. Wanneer je als vrijwilliger aan de slag gaat kun je deze investering weer terugkrijgen middels machinetijd.

Wat krijg je er voor terug?

Wij bieden je een plek waar je kunt leren en kunt ‘spelen’ met machines die je waarschijnlijk thuis niet hebt. Naast een prettige werkomgeving organiseren wij vrijwilligersavonden waar je die kennis deelt met andere vrijwilligers. En dat mag best gezellig zijn.

Liever een stage?

Volg jij een opleiding die aansluit bij wat wij hier aan het doen zijn en wil je meer ervaring opdoen onder druk van bezoekers en andere medewerkers? Stuur een mail aan info@smartlabdeventer.nl.

vacature openLAB medewerker (vrijwilligerscentrale)

vacature workshop medewerker (vrijwilligerscentrale)