Voor uitvinders van 9 t/m 15 jaar

Zaterdag 12 november weer een nieuwe Makerslab! Dit keer gaan we met de 3d-printer aan de slag. Je maakt uitgebreid kennis met de machine en je  kunt natuurlijk je eigen ontwerp printen!  Meer informatie over de workshop volgt binnenkort.

Makerslab
Iedere 2e zaterdag in de maand van 14.00 t/m 16.00 uur kun je bij het Smartlab bouwen en ontwerpen met machines. De workshop is een samenwerking tussen Smartlab en Techniki. Kunstenaar en docent Reinhart Voulon begeleidt de workshops.

Wanneer
Iedere 2e zaterdag in de maand op:

  • 10 september
  • 8 oktober
  • 12 november
  • 10 december

Wat ga je doen
Reinhart laat je kennis maken met alle machines; per workshop staat een andere machine centraal. Je kunt iedere keer een klein product maken. Kom je iedere zaterdag dan kun je doorbouwen aan een groter totaalproduct. Je werkt altijd onder begeleiding met een machine.

Voor wie
Voor meiden en jongens van 9-15 jaar. Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen. Van tevoren aanmelden is verplicht. Het is géén open inloop. Bij minder dan 8 deelnemers gaat de workshop helaas NIET door. Aanmelden opinfo@smartlabdeventer.nl 3 werkdagen vóór aanvang workshop.

Kosten
€ 17,50 per keer
Kom je alle 4 keer dan ontvang je een voucher van 10,- euro om te besteden in het Smartlab.